El passat 23 de maig l’alumnat de 5è va participar en l’activitat Cantània “El Naufragi”, amb música d’en Marc Timón i text d’en Jair Domínguez.

Tot va començar al desembre, quan les companyes i companys de 6è van venir un dia per explicar un concert molt bonic que havien fet quan estaven a 5è i del qual ara els hi passaven el relleu. Primer van fer un joc de pistes per descobrir el dia i hora del concert, el títol de la cantata, el nom dels protagonistes i quin cor havíem d’aprendre. Després, durant el segon i tercer trimestre han estat treballant la lletra, ritme, entonació, afinació i coreografies de totes les cançons del concert. Han treballat moltíssim i han fet un gran esforç que es va veure reflectit en el concert. 

A través d’aquesta història també han après, que l’única manera de fer les coses bé és treballar conjuntament ajudant-nos quan més ho necessitem, i que l’ecologia i el respecte pel planeta és el millor que podem fer per salvar el món. 

Ha estat una experiència meravellosa en la qual es van emocionar moltíssim en pujar a l’escenari per ser els protagonistes de l’Auditori de Barcelona per un dia.

Gràcies famílies per haver estat al concert donant-nos suport!