El divendres, 8 de setembre de 2023 es va produir un potent terratrèmol de magnitud 6.8 al Marroc.  Des d’aleshores, a les classes ens vam estar informant i vam estar seguint el que estava passant a les zones afectades.

Després d’algunes consultes per saber com podríem ajudar vam saber que l’Associació de Veïns i Veïnes Les Planes s’havia afegit a la Campanya de Solidaritat amb el Marroc coordinada per l’Associació de Dones Marhaba de Sant Joan Despí. Marhaba havia arribat a un acord amb una companyia aèria que, gratuïtament, s’encarregava de fer arribar les donacions als llocs més afectats.

Així que ens vam adherir a la Campanya de Solidaritat i el 21 de setembre, les classes de 5è i 6è vam portar a l’Associació tot el que s’havia recollit a l’escola. 

Gràcies a tothom per intentar fer més tolerable el desastre, a les persones afectades.