El passat dia 4 d’abril es va celebrar l’English Day i els alumnes de primària van poder gaudir de tres activitats d’immersió en llengua anglesa a càrrec d’una empresa externa a l’escola.

Cada monitor va portar a terme una activitat totalment diferent a l’anterior en què els infants van sentir-se motivats i motivades i plenament protagonistes del seu aprenentatge.
Una activitat va consistir en un taller de màgia fascinant, on el mag va fer diversos trucs de màgia que els va deixar bocabadats. Demanava voluntaris i els nens i nenes al·lucinaven i es preguntaven com era possible allò que estaven veient.
Una altra activitat va consistir a ballar al ritme de cançons en anglès mentre seguien les consignes del monitor ballarí.
Finalment, van poder realitzar un tastet d’Escape Room amb temàtica egípcia. Es tractava de resoldre uns enigmes que permetessin arribar a obrir un tresor.
Tot això utilitzant l’anglès com a llengua vehicular.
Tot plegat, la llengua anglesa va ser la gran protagonista del dia i l’alumnat va prendre consciència sobre la gran importància d’aprendre anglès en un món tan globalitzat com és l’actual món en què vivim.
Esperem que us agradin les fotografies que mostren alguns dels millors moments viscuts!