Seguiment del projecte

MARXEM!!! 

 

 

 

El proper diumenge 23 de Febrer dues de les nostres mestres (la Neus i la Lidia) inicien l’aventura: marxen a Amsterdam a l’Escola ABBS Het Podium durant una setmana. En aquesta primera activitat de mobilitat del nostre projecte Erasmus “Estoy aquí y creo en ti”aconseguirem:

 

Esperem que sigui una experiència única i que la gaudeixin al màxim. 

Us desitgem moltíssima sort, Neus i Lidia!

 

 

JA TENIM EL LOGO DEL NOSTRE PROJECTE! 

 

Us presentem el logo del nostre projecte “Estoy aquí y creo en ti” dissenyat per @brotoman, un dissenyador gràfic excepcional! Moltíssimes gràcies! Estem encantats amb el resultat!

 

07/10/2019

 

TAULELL  ERASMUS+  A L’ESCOLA

A partir d’ara també podeu fer el seguiment del projecte en el “taulell Erasmus+” que trobareu a la paret de davant de la secretaria de l’escola.

 

Mestres de l’escola 10/09/2019

 

 

 

FORMACIÓ A MURCIA

 

El passat 24 i 25 de juny dos mestres de l’escola van participar en el “ VI Encuentro nacional de proyectos de acción clave 1 (KA1).  Movilidad para el aprendizaje del personal de educación escolar (KA101) y de educación de personas adultas (KA104)” organitzat pel SEPIE (Servicio Español para la Internacionalización Educativa).  L’objectiu principal d’aquestes jornades de formació ha sigut donar eines per desenvolupar amb èxit el projecte.

 

 

Pel que fa als resultats obtinguts en el 2019, cal destacar que quest any s’han presentat 834 sol·licituds de les quals 505 han estat seleccionades. Ens sentim molt privilegiats de ser un dels 39 projectes seleccionats a Catalunya.  En les següents gràfiques es pot veure la distribució de projectes per comunitat autònoma i per províncies. 

 

 

Centres seleccionats per Comunitats Autònomes Centres seleccionats per provincies

 

 

Des del SEPIE ens van remarcar molt la importància de la participació de la comunitat educativa en el desenvolupament del projecte a través de la difusió i la visualització  en el nostre entorn més proper. Un animem ajudar-nos a donar a conèixer el projecte “Estoy aquí y creo en ti”.  

 

Mestres participants a la formació.

Mestres de l’escola 26/06/2019

 

 

ADJUDICACIÓ PROJECTE ERASMUS   

 

L’escola Roser Capdevila està d’enhorabona perquè ens acaben d’aprovar el projecte Erasmus+ “Estoy aquí y creo en ti” elaborat amb molt il·lusió i esforç durant aquest curs.  D’aquesta manera ens donen la possibilitat de desenvolupar, durant el proper curs escolar 2019-20, un projecte que ajudarà als nostres alumnes a tenir una millor estabilitat emocional que afavorirà en el seu rendiment escolar.

 

Mestres de l’escola 04/06/2019