Educació Infantil

SORTIDA A LA GRANJA

 

 

Fa dues setmanes els nens i nenes d’educació infantil vam poder gaudir d’un dia a la granja.

Vam poder observar i tocar diferents animals: vaques, ovelles, gallines i conills. Els hi vam donar de menjar i vam descobrir d’on surt la llet.

A més a més, en els corrals vam veure ous que havien posat les gallines. La granjera ens va explicar què ha de fer la gallina per tal que neixin els pollets.

A continuació, podeu veure com vam gaudir d’aquest dia tan especial.

 

 

 

Activitats online d’estiu

 

Ha arribat la tardor a infantil

Durant aquests dies estem treballant l’arribada de la tardor a P3, P4 i P5. Estem fent moltes activitats i aprenent moltíssimes coses. A més, ho estem passant genial!

 

 

Vídeo fi de curs 15-16 P5

foto video P5

 

 

 

 

Projecte Circ P4 A

Circ P5 A

 

 

 

L’hora del pati

Jugar i aprendre

 

L’estoneta del pati, és un espai  de joc lliure on l’infant pot decidir com gestiona el seu temps i com l’inverteix per gaudir jugant. És mitjançant el plaer del joc quan s’incrementa  al màxim l’aprenentatge..

Des de fa uns dies, al pati d’infantil, hem posat material nou per jugar. Entre aquest hi ha la galleda dels tubs… Els hi agrada moltissim! Juguen i experimenten amb la sorra, ja no fan només castells  i  pastissos amb les galledes , ara he sentit coses com: fem una fàbrica? Transportem la sorra amb el tub? Fem pluja de sorra!…

És increïble com amb 4 tubs i 2 coladors s’ha obert la possibilitat de tants mons per descobrir…

pati infantil