Educació Infantil

AQUI PODEU VEURE EL VIDEO!!!

 

 

L’ESCOLA A CASA

Ja fa unes setmanes que els més petits de l’escola estan treballant molt a casa.

Cada setmana, els pares dels nens i nenes dels Peixos, Girafes i Globus ens han  fet arribar fotos i vídeos de com estan realitzant les diferents propostes educatives.

A totes les mestres ens fa molt felices veure com estan progressant dia a dia, com aprenen i s’ho passen molt bé.

Aquí us presentem una mostra…Segur que no està tothom….Però es una manera d’agrair-vos el vostre esforç i participació…també ens heu enviat uns videos xulíssims.

Esperem que aquesta empenta continuï II Moltes gràcies…

Mestres d’Educació Infantil 

Activitats online d’estiu

 

Ha arribat la tardor a infantil

Durant aquests dies estem treballant l’arribada de la tardor a P3, P4 i P5. Estem fent moltes activitats i aprenent moltíssimes coses. A més, ho estem passant genial!

 

 

Vídeo fi de curs 15-16 P5

foto video P5

 

 

 

 

Projecte Circ P4 A

Circ P5 A

 

 

 

L’hora del pati

Jugar i aprendre

 

L’estoneta del pati, és un espai  de joc lliure on l’infant pot decidir com gestiona el seu temps i com l’inverteix per gaudir jugant. És mitjançant el plaer del joc quan s’incrementa  al màxim l’aprenentatge..

Des de fa uns dies, al pati d’infantil, hem posat material nou per jugar. Entre aquest hi ha la galleda dels tubs… Els hi agrada moltissim! Juguen i experimenten amb la sorra, ja no fan només castells  i  pastissos amb les galledes , ara he sentit coses com: fem una fàbrica? Transportem la sorra amb el tub? Fem pluja de sorra!…

És increïble com amb 4 tubs i 2 coladors s’ha obert la possibilitat de tants mons per descobrir…

pati infantil