4t

PREPAREM LA CANTÀNIA

Durant aquests dies estem ultimant els preparatius per la Cantània que farem el proper 4 de juny a les 20h a l’Auditori de Barcelona. Estem fent molts assajos per a que tot surti perfecte. A part d’això, també estem treballant uns murals per poder entendre-la millor, ja que aquest any la temàtica de la Cantània és l’origen i la formació de l’Univers. Els mestres i les mestres que hem vist com estan quedant només podem dir que n’estem molt orgullosos!!! Esteu fent una gran feina!!! Podeu veure fotos de la confecció dels murals i dels materials que farem servir el dia del concert aquí. Ja queda poc!!!

 

 

 

SORTIDA AL COSMOCAIXA. CREACTIVITY

 

Dimecres 14 4t vam anar al Cosmocaixa per fer l’activitat Creactivity. Es tracta d’un espai on es pot experimentar i crear lliurement en diferents ambients sense cap tipus de restricció. Es fomenta la creativitat, el treball en equip, l’enginy, l’experimentació, el mètode científic… Segons ens van dir les monitores que ens acompanyaven, el repte era “pensar amb les mans”. Un taller molt estimulant per les nostres i els nostres alumnes on s’ho van passar d’allò més bé. Podeu mirar les fotos aquí.

 

RACONS

A 4t fem dues sessions setmanals de racons. Una de Català i una de Matemàtiques. Als racons de català aprofitem per treballar dictats, cançons, lectura i dictats de paraules. A Matemàtiques treballem càlcul i moltes activitats manipulatives que ens ajuden a assolir els objectius. Podeu veure algunes fotos que hem fet clickant aquí.

 

SORTIDA AL DELTA DEL LLOBREGAT

 

Dijous 1 de febrer vam fer la sortida al delta del Llobregat. Durant el recorregut per la zona vam poder veure moltes espècies d’ocells dins del seu hàbitat natural. Ens vam aturar a la vora del riu per observar, amb l’ajuda d’un telescopi, vam observar bernats pescaires, corbs marins grossos, gavines i fins i tot flamencs!!! Després vam caminar fins a un observatori i amb els nostres prismàtics vam poder veure molts ànecs, alguna oca i una fredeluga. Una excursió fantàstica per observar un munt d’aus diferents vivint en llibertat.
Podeu veure algunes fotos aquí.

 

 

SORTIDA AL MUSEU D’HISTÒRIA DE CATALUNYA

El passat 26 d’octubre els nens i nenes de 4t vam anar al Museu d’Història de Catalunya. Allà ens van explicar com han sigut els habitatges des de la prehistòria fins a la època actual. Una gran i divertida manera d’aprendre a situar en el temps les diferents etapes de la història. Clickeu aquí per veure les fotos.

LLIBRES 4t CURS 2017/18

 

Activitats online d’estiu