4t

RACONS

A 4t fem dues sessions setmanals de racons. Una de Català i una de Matemàtiques. Als racons de català aprofitem per treballar dictats, cançons, lectura i dictats de paraules. A Matemàtiques treballem càlcul i moltes activitats manipulatives que ens ajuden a assolir els objectius. Podeu veure algunes fotos que hem fet clickant aquí.

 

SORTIDA AL DELTA DEL LLOBREGAT

 

Dijous 1 de febrer vam fer la sortida al delta del Llobregat. Durant el recorregut per la zona vam poder veure moltes espècies d’ocells dins del seu hàbitat natural. Ens vam aturar a la vora del riu per observar, amb l’ajuda d’un telescopi, vam observar bernats pescaires, corbs marins grossos, gavines i fins i tot flamencs!!! Després vam caminar fins a un observatori i amb els nostres prismàtics vam poder veure molts ànecs, alguna oca i una fredeluga. Una excursió fantàstica per observar un munt d’aus diferents vivint en llibertat.
Podeu veure algunes fotos aquí.

 

 

SORTIDA AL MUSEU D’HISTÒRIA DE CATALUNYA

El passat 26 d’octubre els nens i nenes de 4t vam anar al Museu d’Història de Catalunya. Allà ens van explicar com han sigut els habitatges des de la prehistòria fins a la època actual. Una gran i divertida manera d’aprendre a situar en el temps les diferents etapes de la història. Clickeu aquí per veure les fotos.

LLIBRES 4t CURS 2017/18

 

Activitats online d’estiu