3r

LLIBRES 3r CURS 2017/18

 

Activitats online d’estiu

 

SORTIDA AL CRARC

El passat dimecres 3 de maig, els nens i nenes de 3r vam anar al Centre de Recuperació de Rèptils i Amfibis de Catalunya (CRARC) a Masquefa. Va ser una sortida molt interessant on vam poder observar de ben a prop aquests animals. Ens van explicar que el CRARC funcionava com un hospital d’animals i que també tenien animals que altres persones havien tingut com a mascotes i ja no els podien tenir a casa seva, com és el cas dels cocodrils. Tot una experiència! Aquí teniu les fotos.

 

SETMANA CULTURAL

Durant el mes d’abril hem celebrat la setmana cultural a l’escola. Hem fet moltíssimes coses: tallers sensorials, un bodegó amb fruita natural, tallers presentant un aspecte del país treballat i ens hem atrevit a fer sushi!!! Ens ho hem passat super bé i hem aprés moltes coses. Feu click aquí per veure totes les fotos.

 

 

SORTIDA ALS BOMBERS

Els dimarts 21 i 28 de març els nens i nenes de 3r han anat a fer una vista al parc de bombers de Cornellà. Ens han ensenyat moltíssimes coses: què fer en cas d’incendi, quines són les eines que utilitzen, fins i tot vam poder donar una volta en un camió!!! Un matí molt profitós! Aquí teniu les fotos.

 

PLÀSTICA

 

Hem començat a treballar els racons de plàstica. La nostra primera feina ha sigut un autoretrat amb aquarel·les.

 

 

RACONS

 

Des de l’octubre estem treballant dues hores setmanals les àrees de Matemàtiques i Català per racons. A Matemàtiques tenim els racons  de càlcul mental, resolució grupal de problemes, material manipulatiu i competències bàsiques. A Català treballem dictats, lectura i un programa per la millora de la ortografia que anomenem “El gran dictat”.