2n

SHARING TO LEARN 2017-2018

 

El Dimecres 9 de Maig va ser l’últim dia que van venir el Yu i l’Anuka, els nostres Language  Assistants de l’American School of Barcelona, a l’escola i els hi vam preparar una festa de comiat. També els hi vam entregar una banda, una medalla i un àlbum amb dibuixos i fotografies com agraïment per la seva feina i ajuda. Ha estat tot un plaer compartir aquestes sessions al llarg del curs amb ells i hem après i gaudit moltíssim amb ells. Els hi desitgem molta sort!

 

     

 

A continuació us deixem un vídeo amb un recull d’imatges que mostren tot el que hem fet. Esperem que us agradi!

 

 

LLIBRES 2n CURS 2017/18

 

Activitats online d’estiu

 

 

 

 

EDUDANSA 2017

 

Com cada any, totes les escoles de Sant Joan Despí es reuneixen en el tradicional Edudansa. Aquí teniu les fotos de la nostra participació.

 

Podeu veure també les videos de la jornada.

Principi i final d’actuació.

 

Dansa de la nostra escola: Nigun Shel Yossi

 

Dansa comuna ballada por totes les escoles participants:  Shualim ktanim

 

Per finalitzar, tots els participants van cantar junts Mirall de Pau.

 

EDUCACIÓ VIAL

 

Ahir a segon ens va visitar el Jose, un Policia Local del poble.  Ens va explicar moltes coses interessants i vam aprendre moltes coses importants d’educació vial. Al carrer no podem jugar i ens hem de fixar molt en el cotxes i en els semàforna abans de creuar el carrer. Ara ja sabrem anar i circular millor pel carrer!!!!!

 

 

 

 

VISITA AL MERCAT DE LES PLANES

 

A la classe estem treballant els aliments i hem aprofitat per visitar el mercat del barri. Hem descobert moltes parades I hem après moltes coses dels aliments. Els botiguers i les botigueres han sigut molt amables amb nosaltres i ens han ajudat amb el treball que havíem de fer!! També, hem aprofitat per comprar i a la tarda hem fet una “fondue” a l’escola. Ummm!! Estava boníssima!!

 

 

Podeu mirar totes les fotos clicant aquí.